Фарба для стін та стелі

Фарба для стін надійно увійшла в сучасне українське побутове та адміністративне будівництво. Легкість в нанесенні, щоденному використанні та багата кольорова палітра створює непохитну конкуренцію шпалерам. Варіативний ряд інтер’єрних фарб настільки широкий, що обрати підходящий матеріал для кожного індивідуального випадку – не становить жодних труднощів.

Внутрішні фарби пропонують нам обирати не лише колір – колорувальний каталог надає нам можливість вибору серед декількох тисяч відтінків; не лише ступінь блиску – від матового до напів-глянцевого; а й обрати фізико-хімічні властивості матеріалу – і тут на вибір німецька марка STO пропонує вододисперсійні фарби, латексні, фарби на силікатній основі, а також спеціальні та преміум-матеріали. Тому наші клієнти у 100 % задоволені співпрацею із STO, адже уже на початковому етапі, спеціалісти допомагають підібрати найоптимальніший варіант.

Інтер’єрна фарба  Sto ColorSupermatt – це екологічний і повністю безпечний для людського здоров’я матеріал на силікатній основі. Найвизначнішою рисою такої фарби є її довговічність. Основа матеріалу наче «приростає» до мінеральної поверхні і може триматися на стінах та стелі більше десяти років. Це значить, що ви можете надовго забути про «косметичний ремонт». Особливо актуальним є використання такої фарби на стелі; високий ступінь білизни Sto ColorSupermatt ідеально підходить для такого застосування. Фарба на силікатній основі має високу покрівельну здатність та гідрофобні властивості, її можна очищати засобами побутової хімії.

Фарба StoColor Puran Satin — це ексклюзивний дво-компонентний поліуретановий матеріал. Ступінь блиску — шовковистий-мат – створює оксамитове покриття, яке надає поверхні особливого ефекту доглянутих та стильних стін.  

Фарба StoColor Puran Satin  має сертифікати використання «Clean — room». Цей матеріал найоптимальніше відповідає вимогам, висунутим закладами медичного призначення – лікарень, поліклінік, лабораторій тощо. Фарба окрім стійкості до слабких лугів та кислот, є стійкою до засобів дезінфекції та мінеральних жирів. Окрім того, ця фарба має найвищий ступінь стійкості до механічних навантажень серед інтер’єрних фарб.

StoColor Puran Satin  успішно використовується у ванних кімнатах та на кухнях, де відбувається посилений контакт із водою та жиром. Поверхню, вкриту цією фарбою легко очистити будь-якими засобами побутової хімії – вони не пошкоджують її. Тому StoColor Puran Satin може стати чудовою альтернативою керамічній плитці, якщо ви прагнете створити індивідуальний та неповторний стиль у власній оселі, а не дотримуватися загальноприйнятих стандартів.