Правильне очищення організму

Все більшу популярність мають в даний час різні методи очищення організму. Щоб ці процедури були дійсно ефективні, необхідно дотримуватися певних правил. Адже якісне очищення організму — це не тільки здоров’я, а й запорука успіху в боротьбі за красиву фігуру.

Основне завдання — виведення каменів. Можна використовувати відвари і настої трав, що володіють сечогінною дією. Перш ніж починати курс прийому, пройдіть комплексне обстеження організму Львів, так як трави не зможуть вирішити проблему в важких випадках.

Очищення кишечника

Це один з найважливіших етапів очищення організму від шлаків. Без попередньої консультації з лікарем проводити процедури не рекомендується. Для очищення кишечника застосовуються клізми: з мінеральною водою, настоями трав. Визначити необхідну дозу препаратів і частоту застосування зможе тільки кваліфікований лікар.

Необхідно пам’ятати, що систематичне застосування клізми може порушити нормальну роботу кишечника, послабити дію корисної мікрофлори. Тому така процедура повинна включатися як елемент комплексної програми очищення організму.

Для відновлення нормальної мікрофлори після очисних процедур бажано прийняти пробіотики. Їх склад містить біфідобактерії, що попереджають появу розладів кишечника.

Очищення печінки

Основне завдання такої процедури — звільнити протоки від застояної жовчі. Для цього застосовується тюбаж. Попередньо треба пройти ультразвукове дослідження шлунково-кишкового тракту, так як при виявленні каменів в жовчному міхурі такий метод протипоказаний.

Для проведення процедури застосовується мінеральна вода з вмістом компонентів від 8 до 12 г / л. Приймати її слід вранці за півтори години до прийому їжі. Дві склянки підігрітої води випивають невеликими порціями протягом півгодини. Після цього необхідно лягти на правий бік, підклавши грілку, і залишатися в такому положенні близько години.

Після цього бажано виконати дихальні вправи. Сидячи на стільці, протягом декількох хвилин робляться глибокий вдих і тривалий видих. Кількох хвилин буде цілком достатньо. Можна замість цих вправ виконати 20-30 присідань.

Проводити очисні процедури за цим методом слід не частіше 3-4 разів на місяць. Обов’язково проконсультуйтеся з лікарем, чи підходить вам такий спосіб.

Очищення нирок

Для профілактики слід приймати склади на основі рослинних зборів. Добре було б проводити такі заходи курсами. Необхідно приймати якомога більше рідини. Використовуйте тільки відфільтровану кип’ячену воду.