Збираємо гаражні ворота з глухих чи панорамних секцій. Пропонуємо комбіновану зашивку

Варіанти зашивки полотна гаражних воріт

Звертайтесь в компанію «R-Premium», якщо плануєте купити гаражні ворота з ідеєю. Там професійні дизайнери займаються оформленням полотна. Вони створюють проєкт, передбачаючи вікна, хвіртку чи аплікації. На дотик ворота можуть нагадувати штукатурку, дерево чи гладку стільницю. Щоб змінити колір полотна, майстри компанії наносять та запікають антикорозійну порошкову фарбу, яка не стає блідою під впливом сонячних променів.

Варіанти зашивки гаражних воріт:

  • Глухі секції – використовуємо фірмові тришарові панелі. Матеріал товщиною 40 мм утримує тепло в приміщенні. Для виробництва не використовуємо фреони, які шкодять екології. Розміщуємо ущільнювачі по всьому периметру, щоб в гараж не потрапляв вітер чи пил.
  • Панорамні секції – перетворюємо гараж на вітрину завдяки прозорим панелям. Використовуємо двошаровий склопакет, тому панорамні секції утримують тепло.
  • Комбіноване заповнення – використовуємо глухі та панорамні панелі одночасно, щоб забезпечити гараж сонячним світлом й утримувати тепло.

Щоб подивитись, як виглядають наші ворота з трьома варіантами зашивки, переходьте на сайт. Ми створили велику галерею фотографій, щоб вам було з чого обрати.

Аксесуари до воріт

Сучасні технології роблять життя простішим. Смартфон допомагає нам розрахуватись, «розумний» телевізор – обрати програму на вечір, а фітнес-браслет – слідкувати за частотою серцебиття й кількістю кроків. Зараз гаражні ворота теж можуть робити більше. Якщо замовите автоматику, вони відчуватимуть перешкоди для закривання та дозволять вам сидіти в салоні автомобіля, поки відкривається в’їзд.

Ми співпрацюємо з виробниками електроприводів, як ділер, тому продаємо клієнтам продукцію без націнок. Сучасна італійська автоматика створить для вас відчуття безпеки та затишку. Її не можна налаштувати кому завгодно.

Окрім автоматики, ми пропонуємо хвіртки, які врізані в ворота чи стоять окремо. Ще виготовляємо вентиляційні решітки, лази для котів, вікна. Покриваємо полотно аплікацією з нержавіючої сталі, щоб воно виглядало по-особливому.

Якщо хочете поглянути на ворота наживо, запрошуємо в наш виставковий зал за адресою: м. Київ, вул. Паїсія Кайсарова, 7. На будь-які питання з приводу покупки менеджери компанії відповідають в телефонному режимі. Набирайте номер: +38 (050) 696-01-01. ……