Купити квартиру в Винниках

Комфортні та якісні квартири в новобудовах від забудовника Z100. Будівництво житлових комплексів компанія зосередила в місті Винники, це неподалік від центру Львова куди Ви можете доїхати за 17 хвилин на авто, а також курсує автобусний транспорт. Ми присутні на ринку будівництва вже 8 років, за цей період збудовано 34 житлових комплекса, серед них також є котеджі та приватні будинки, загалом получилось 29,000 метрів квадратних і 600 щасливих сімей, які вчасно поселились в свої помешкання. Кожен об’єкт це 100% здача і вчасне введення в експлуатацію. Ще є декілька переваг, які роблять нас надійними і якісними забудовниками,в нас високі темпи будівництва, сертифіковані та якісні, екологічні матеріали, низька щільність забудови.

Купити квартиру в Винниках від забудовника Z100 — це отримати комфорт та якість за доступною ціною. Адже коли ви придбаєте квартиру, отримаєте значно більше. А все тому що новобудови від Z100 на 100% вiдрiзняються вiд інших забудовників. Якщо надоїли багатоквартирні новобудови, яких вже на пальцях не злічити тоді Вам до забудовника Z100. Всі житлові комплекси побудовані в одному стилі “Таунхаус” мало де знайдете такі новобудови. Таунхаус — це малоповерхові будинки не вище чотирьох поверхів, які передбачають проживання декількох сімей, а поверх ділите лише з одним сусідом, як Вам така пропозиція?. Купити квартиру в таунхаус — це означає те, що ви можете суттєво заощадити, а все тому, що цей варіант обійдеться дешевше за квартиру в центрі чи котедж за містом. Також є хорошим плюсом те, що ми будуємо житлові комплекси поблизу рекреаційних зон, тобто акцентується на природності району.

Про комфорт і переваги наших новобудов в місті Винники. Перед початком будівництва ми обираємо місце для зведення будинку, адже розташування відіграє велику роль. Оскільки за останні роки місто стрімко розвивається це стає дедалі простіше для нас. Навколо новобудови Ви отримаєте чудову розвинуту інфраструктуру. Школи, дитячі садочки, спорткомплекс, торгові центри, магазини, дитячі майданчики і все це 10-15 хв пішки від житлового комплексу. Комфорт на території новобудови входить в ціну квартири. А саме закрита територія з автоматичними воротами, відеонагляд з індивідуальним доступом, на території є дитячий майданчик, парковка для кожного мешканця, лаунж зони з альтанками.

Саме тому купити квартиру в Винниках від забудовника Z100 — це комфорт і доступна ціна.