Вся інформація про комерційну діяльність

Вся інформація про комерційну діяльність

Він називається «Українською енергетичною біржою», це Інтернет-портал, призначений для сприяння електронній торгівлі та обміну в Україні за сприяння міжнародних компаній, що торгують енергетичними та медіа-ресурсами на ринках електроенергії. Вся інформація про комерційну діяльність постійно оновлюється і завжди публікується на офіційному веб-сайті www.ueex.com.ua/rus/exchange-quotations/natural-gas/, який міцно пов’язаний з прозорою системою. Біржа є онлайн-платформою для виробників та постачальників енергоресурсів, тобто фізичних та юридичних осіб — підприємці повинні зареєструватися. Також немає обмежень щодо громадянства.

Електронний обмін

На сьогоднішній день близько тисячі компаній здійснюють різні операції на біржі. Trailstone, AOTEnergy, JKXOil&GasPLC, АТ UgasVidobuvannia, АТ Uktransnafta, ТОВ GPKNaphthogasТрейдери та підприємці та багато інших всесвітньо відомих компаній, дрібних торговців та державних організацій.

Щоб завжди отримувати останні результати пропозицій, потрібно використовувати офіційний веб-сайт енергетичної біржі України та всі оновлення, розміщені на сайті Веб Підписатися на внески. Основною метою української енергетичної біржі є складання фіскальних показників, які використовуються для правильної оцінки вартості енергоресурсів. Водночас це слід враховувати для забезпечення належного рівня ліквідності та використання біржового обладнання. Все це разом дає змогу боротися з різними корупційними схемами та не дозволяє безконтрольно зростати цінам на енергію. На сьогоднішній день українська енергетична біржа є єдиним шлюзом для продажу природного газу за оптимальною ціною.

Щоб полегшити користувачеві використання офіційної сторінки, розробники створили спеціальні фільтри, які дозволяють знаходити потрібну інформацію. Спочатку потрібно вибрати дату, місяць та рік або вказати діапазон днів. Так, ви можете вибрати поле, тобто:

— електричні.

— видалення нафти.

— природний газ.

— рідкий газ.

— виробник цукрової тростини.

Середньозважена вартість

Для розрахунку середньої вартості енергетичного ресурсу загальну вартість торгів слід розділити на розмір продажу окремого ресурсу на біржі за весь період продажів, включаючи податок з продажу окремих ресурсів. . Отже, на початок 2017 року, тобто в січні, середня вага енергетичних ресурсів, включаючи енергію, природний газ, включаючи податки, становила 8330,00 грн за 1000 кубометрів, а в січні 2018 року вартість становила 9683 , 94 грн за 1000 куб. У січні 2019 року вартість становила 9822,93 грн за тисячу метрів. Станом на січень 2020 р. Вартість природного газу становить 5 005,27 грн за 1000 метрів. Цей показник значно нижчий, ніж минулого року.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України рекомендувало спеціальну формулу з урахуванням цін на фондовому ринку протягом періоду визначення середньої ціни на природний газ. Формула, рекомендована міністерством, доступна на офіційному веб-сайті. Завдяки законодавству та рекомендованій формулі, коли вартість енергетичного ресурсу змінюється через українську енергетичну біржу та прозору систему, зміна вартості відбувається в певних межах ринкової вартості.