Як обрати і купити міжкімнатні двері

Перш ніж купити міжкімнатні двері, про них потрібно дізнатись як можна більше. Компанія «Левгурт» пропонує лише якісні моделі і широкий вибір варіантів. Але навіть це не гарантує, що вдасться підібрати модель, яка ідеально впишеться в кімнату і буде прекрасно гармоніювати з ремонтом, меблями і т.п.

Види міжкімнатних дверей

Існує кілька типів дверних перегородок, які умовно розділяють за трьома критеріями:

  1. За кількістю стулок. В залежності від ширини отвору де мають знаходитись двері, можливо виділити два варіанти моделей. Перший тип – на одну стулку. Зазвичай їх обирають при обладнані отворів шириною не більше 90 см.В випадку коли отвір ширший, потрібно вибирати варіанти з парною кількістю відділів. Популярністю користуються моделі, де один із відділів ширший за інший. Він ідеальний, якщо ширина отвору ненабагато перевищує указані 90 см.Але варіант з двома повноцінними частинами більш практичний, оскільки дозволить занести до кімнати будь-які меблі.
  2. В залежності від сторони відкривання. Всі види можна розділити на лівосторонні і правосторонні. Якщо навіси знаходяться справа, а двері відкриваються в напрямку до себе – це правосторонній варіант. Якщо навіси зліва, а відкривати потрібно від себе – перед нами лівостороння модель.
  3. Від матеріалу. Найбільш якісний варіант – дерево. Дерев’яні двері від компанії «Левгурт» виготовляються із сировини вищого ґатунку.Для більшості моделей середньої і низької цінової категорії використовується сосна. Для елітних моделей можливо підібрати іншу деревину. Також присутні шпоновані, пластикові, ламіновані і скляні варіанти.

Незалежно від обраного варіантудверного полотна, вони будуть виготовлені якісно. Залишилось підібрати модель, яка би підійшла по дизайну.

Як правильно обрати міжкімнатні двері

Вибираючи настільки важливий елемент декору, потрібно враховувати всі нюанси. Найбільш важливі аспекти, котрі звертають на себе увагу:

  • Габарити. Двері повинні підходити за розміром. На сайті «Левгурт» можливо замовити дверні перегородки під будь-які габарити, в тому числі, нестандартні.
  • Термін служби. Потрібно щоб двері були міцними, зносостійкими і довговічними.
  • Матеріал виготовлення. Можливо вибрати від натуральних до штучних моделей.
  • Спосіб відкривання. Відкривати двері повинно бути зручно. Вони не мають торкатись меблів, чи перегороджувати дорогу.
  • Забарвлення і дизайн. Неправильно підібраний колір може зіпсувати найкращий інтер’єр. Обравши варіант, можливо підібрати забарвлення від світлих тонів, до темних.
  • Вартість. Ціна грає одну з найважливіших ролей в процесі підбору дверей. Більшість покупців шукають функціональні і довговічні моделі за доступною ціною. І сучасний ринок може задовольнити ці потреби.

Незалежно від моделі, яку покупець вибирає, потрібно звернути увагу на якість деталей з яких вона складається.